Spray Tan

 

Få den perfekta solbrännan på endast 10 minuter med  Corpora Spray Tan

Coporas Spray Tan är en kombination av  en formula, som innehåller DHA, aloe vera och vitamin A

DHA utvinns från sockerrör och reagerar vid kontakt med proteinerna i huden och ger en naturlig solbränna som varar i ca 7-10 dagar (ansiktet 3-4 dagar). Färgen försvinner gradvis och lämnar inga missfärgningar.

Du väljer själv om du vill spraya helkropp, halvkropp eller enbart ansikte.

 

Hur blir huden brun?

Den aktiva ingrediensen i lösningen är dihydroxyacetone (DHA). Denna blandning har använts I flera år. DHA reagerar med protein- erna i det översta hud lagret för att ge en solbränna. Nyansen mörknar med upprepade behandlingar. Airbrush tanning ger en jämn och naturlig solbränna.

Hur länge varar behandlingen?

En bra grundfärgning verkar i 5-7 dagar. Behandlingen ska upp- repas minst en gång per vecka för att behålla en gyllene färg.

Hur lång tid tar det?

Det tar normalt mellan 5 – 10 minuter för att applicera solsprayen på hela kroppen. Låt huden torka i några minuter innan du tar på dig kläderna. Genom att vänta undviker man ränder etc. i huden.

Vad är fördelarna?

  • Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium
  • Du bränner dig inte och du utsätter inte din kropp för farlig UV-strålning
  • Du kan snabbt bli brun till speciella tillfällen, tex. nyårsbalen
  • Du kan få en gyllene jämn solbränna på platser du har tidigare haft svårt att sola naturligt
  • Ljusa personer kan förbättra sin solbränna

Vad ska jag ha på mig?

Bikini, baddräkt, badbyxor eller underkläder.  Efter behandlingen rekommenderas löst sittande kläder. Lösningen färgar inte kläderna.

Förberedelser

Du förbereder sig bäst genom att ha duschat och gjort en kropps- peeling innan behandlingen. Huden skall även vara fri från kosmetika.

Hur säker är DHA?

DHA har använts i kosmetika i åratal. DHA är den enda, hittills, aktiva ingrediens för solning utan sol som godkänts av US Food & Drug Administration (FDA), det amerikanska livsmedelsverket.

Hur fungerar DHA?

Alla effektiva sol fria medel innehåller DHA. Det är ett färglöst bindemedel av socker som när det appliceras på huden förenar sig kemiskt med översta hudlagret och ger en mörknande effekt. DHA skadar ej huden eftersom det endast påverkar de yttre hud cellerna