Ansiktsbehandling


För ansiktet finns en mindre Lpg maskin för lpgmassage som kallas Lift 6

 

Ansiktsbehandling

  • motverkar påsig, trött och glåmig hy
  • förbättrar blodcirkulationen och lymfdränage
  • ökar kollagenstimuleringen
  • tar bort döda hudceller
  • ger en smidigare och fastare hud
  • ger ungdomligare lyster/ton

 

Lift6 är en Lpg massage  som ger en fastare och spänstigare hud. Behandlingen lämpar sig för att skulpturera och förbättra utseendet samt påverka den trötta och rynkiga hyn. Huden föryngras och revitaliseras.

Även cirkulationen förbättras och behandlingen rekommenderas bla för acne, ärr och behandling av fina rynkor. Olika program och intensitetsnivåer tillåter behandlaren att specialanpassa behandlingen till varje klients hudtyp och kondition.

Hudens åldrande påverkas av faktorer som solljus, föroreningar, rökning, ohälsosam kost och viktväxling. Ansiktet är särskilt utsatt och visar ålderstecken i form av fina linjer, rynkor, torr och slapp hud. Denna åldringsprocess, som förvärras med tiden, nedsätter cellaktiviteten.

Lift6 är en revolutionerande massagebehandling som förebygger och bekämpar hudens åldringstecken. Denna uppstramande behandling är mekanisk och stimulerar huden och dess beståndsdelar. Lift6 naturliga och behagliga verkning passar alla hudtyper, även de allra känsligaste.

Slappna av trettio minuter medan din hud grundligt arbetas igenom. Direkt efter den första behandlingen upplever du en känsla av välbefinnande och huden i ansiktet kommer att se yngre och stramare ut efterhand som behandlingsprocessen skrider fram. Rekommenderade antal behandlingar är 10-14 gånger.