LPG  / Bindvävsmassage

LPG massage är en bindvävsmassage som  stimulerar och skulpterar Din kropp på ett mycket effektivt sätt och ger synliga resultat såsom smidigare och slätare hud med förbättrad struktur. Lpgmassage är en mycket effektiv cellulitbehandling

LPGbehandling   är en överlägsen metod för att reducera celluliter, ärr , kroppsskulptera och ge Dig en slätare, spänstigare hud samt lindra muskel och ledvärk.

Du får en välgörande bindvävsmassage, ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler. Ökar lymfdräneringen och driver ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska ur kroppen. Under behandlingen bär du en helkroppstrumpa.

Metoden är en icke-kirurgisk och smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå.

Metoden är världens första patenterade teknik för behandling av celluliter, och det är den första cellulitbehandlingen som har blivit godkänd av FDA i USA

Denna LPG behandling, som rekommenderas av plastik kirurger och dermatologer världen över, har visat otroliga resultat.

”Har du också fett runt knäna, på magen eller har din man fått kärlekshandtag trots bra kost och regelbunden träning? Ta en lipomassage-behandling till hjälp! Med hjälp av en maskin, som jobbar lokalt på de olika fettansamlingarna, får kroppen hjälp att öka ämnesomsättningen och att göra sig av med fettet fortare. Området blir mer slimmad, får fastare konturer och celluliter minskar!

  • Lpg behandling drar ihop och stramar upp slapp hud t.ex på mage, lår, runt knän, stuss och överarmar.
  • Effektiv som massage komplement före och efter liposkulptur/fettsugning.
  • Mycket effektiv mot påsighet, trött och glåmig hy i ansiktet och på halsen. Stramar upp och ger lyster. Stimulerar collagen och elastinproduktionen och ger en fräschare hy.
  • Välgörande djupmassage för onda, stela nackar, axlar och ryggar. Samt dessutom en mycket effektiv behandling mot andra fysiologiska problem orsakade av cirkulationsstörningar såsom muskelvärk, spänningshuvudvärk, ledvärk, stelhet, svullnader mm.
  • Används av massörer och läkare inom idrotten runt om i världen. T.ex. fotbollslagen i Italien och cykellandslagen i Frankrike.

 

LPG behandling mot Ryggsmärta

Ryggsmärta kan bestå av en smått irriterande värk eller intensiv smärta. Stillasittande arbete, brist på träning, dålig hållning och fetma kan vara orsak till detta.

De flesta av dessa krämpor orsakas av muskelspänning, ligament, senor, fascia, leder och nerver. Det har visat sig att LPG-behandlingen framgångsrikt återställer obegränsad rörelse- och friktionsmöjlighet till all mjuk vävnad och är mycket effektiv vid allmän ryggsmärta.
Behandlingen är smärtfri, mjuk och avslappnande. Du känner genast lättnad från smärtan, vilket är otroligt med tanke på att många som lider av ryggsmärtor kan gå både månader och år utan lättnad eller lindrad smärta.

 

Idrottsmassage

LPG behandling är även en djupgående idrottsmassage som syresätter musklerna för bästa kondition och mjukar upp vävnaderna runt om. Det är en snabb, enkel och mycket effektiv uppvärmning och återhämtning för kroppen.

Behandlar och lindrar idrottsskador, ökar dränering och blodcirkulation vid t.ex. muskelbristningar, kramper och ligament.
Underlättar återhämtning från överansträngning,ökar flexibilitet, styrka och kroppens hållning.

 

För ansiktet finns en mindre Lpg maskin för lpgmassage som kallas Lift 6

Ett komplement till en Lpg behandling är Vibrogym